Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Odottavan aika on pitkä.. Perheenlisäys


Hellurei!
Tänne kuuluu työntäyteistä elämää ja joululahjojen paketointia. Vielä pitäisi jossain vaiheessa keretä tekemään joulusiivous ja pystyttää joulukuusi.
Vietämme joulun Varkaudessa, perheeni seurassa. Joulun jälkeen suuntaamme mieheni kotipaikalle. Sieltä matkaan mukaan tulee perheellemme täydennystä, puputyttö. (laitan kuvan alemmas)

Tykkään muokkailla Vindin häkkiä, joten häkki on taas erinäköinen kuin viime postauksessa.



Vindi on alkanut tottumaan käsittelyyn jo paljon paremmin. Tykkää rapsutteluista ja irti ollessaan seuraa perässä kokoajan. Sylissä olosta neiti ei edelleenkään / vielä tykkää. Nostotilanteet ovat hankalia, sillä Vindi yrittää rimpuilla otteesta pois. Mutta muutaman kerran syliin nosto on sujunut erittäin mallikkaasti!

Vindin parasystävä on Rocky. Karvaiset lapsemme ovat kuin paita & peppu. Rocky nuolee Vindiä ja Vindi nuolee Rockya. Vindi seuraa Rockya jokapaikkaan ja he nukkuuvatkin vierekkäin.


Mä en kestä näitä!<3



Uusi perheenjäsenemme tulee olemaan siis reilu 2v naaraskani jossa on Teddyluppaa & Leijonaluppaa. Kanin isän vanhemmat ovat Ruotsista.
Pupu kotiutuu meille 26.12, odottavan aika on pitkä!!

Tässä muutama kuva uudesta pupusesta:



Toivon kovasti, että Vindi ja uusi asukas tulisivat jossain vaiheessa toimeen keskenään.

Pupujen tutustumista keskenään helpottaa ehkäpä se, kun Vindi ei ole yhtään reviiritietoinen / ei puolusta häkkiään, eikä merkkaile leukaa hankaamalla. Ja uusi pupu on ulkoillut valjaissa aiemmin tyttöpupujenkaa ja ulkoilu oli mennyt hyvin.
Saa nähdä. Palaan asiaan sitten joulun jälkeen!

Ihanaa joulun odotusta kaikille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti